XIV INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE

XIV INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE KONFERENCA E XIV-TË SHKENCORE NDËRKOMBËTARE XIV-TA NAUČNA MEDJUNARODNA KONFERENCIJA “THE ROLE OF TECHNOLOGY IN THE DEVELOPMENT OF SOCIO-ECONOMICJURIDICIAL AT THE GLOBAL LEVEL DURING COVID-19 PANDEMIC” “ROLI I TEKNOLOGJISË NË ZHVILLIMIN EKONOMIKO-JURIDIKO-SOCIAL NË NIVELIN GLOBAL GJATË PANDEMISË Read more / Lexo më shumë

Agjenda

https://ekonomskiinstitut.com/al/wp-content/uploads/2021/01/agjenda.pdf

Call for Publications

English https://ekonomskiinstitut.com/al/wp-content/uploads/2021/01/ftesa_anglisht.pdf Shqip https://ekonomskiinstitut.com/al/wp-content/uploads/2021/01/ftesa_shqip.pdf Crnogorski https://ekonomskiinstitut.com/al/wp-content/uploads/2021/01/Ftesa_serbisht.pdf

Konferencen XII Shkencore Ndërkombëtare

Të nderuar kërkues shkencor Thirrje për pjesëmarrje në Konferencen XII Shkencore Ndërkombëtare që do të zhvillohet me  03 Prill, 2020  në Ulqin  nga Instituti për Kërkime Shkencore dhe Zhvillim Ulqin –Mali I Zi Datat e rëndesishme: Dita e Konferencës:  03 Prill. 2020  Vendi: Ulqin –Mali Read more / Lexo më shumë

Konferenca e parë shkencore ndërkombëtare

Në Ulqinë është organizuar konferenca e parë shkencore ndërkombëtare me temen : “Turizmi në funksion të zhvillimit ekonomik dhe proceset integruese” Konferenca në  Ulqin u organizua nga Qendra për huluimtime ekonomike dhe Zyra e  kryetarit të komunës së Ulqinit. Konferenca, Read more / Lexo më shumë