Konferencen XII Shkencore Ndërkombëtare

Të nderuar kërkues shkencor Thirrje për pjesëmarrje në Konferencen XII Shkencore Ndërkombëtare që do të zhvillohet me  03 Prill, 2020  në Ulqin  nga Instituti për Kërkime Shkencore dhe Zhvillim Ulqin –Mali I Zi Datat e rëndesishme: Dita e Konferencës:  03 Prill. 2020  Vendi: Ulqin –Mali Read more / Lexo më shumë