Konferenca e parë shkencore ndërkombëtare

Në Ulqinë është organizuar konferenca e parë shkencore ndërkombëtare me temen : “Turizmi në funksion të zhvillimit ekonomik dhe proceset integruese” Konferenca në  Ulqin u organizua nga Qendra për huluimtime ekonomike dhe Zyra e  kryetarit të komunës së Ulqinit. Konferenca, Read more / Lexo më shumë