Thirrje për konference shkencore  13

Konferenca e IX-të  Shkencore Ndërkombëtare,31 Mars, 2017

ROLI I ARSIMIT DHE SHKENCËS NË ZHVILLIMIN EKONOMIK TË VENDEVE TË RAJONIT

 

SHIKIO PDF

No Comments Yet

Lini një Përgjigje

Email not published ( * Required )