Agjenden e konferences dhe thirje per botime  850

Instituti për kërkime shkencore dhe zhvillim ne bashkpunim me Kolegjin AAB organizon Konferencen Ndërkombëtare në temën  “Qëndrueshmëria ekonomnike e vendeve të Ballkanit dhe sfidat integruese”, që do të mbahet më 3 qershor 2017,  në Kolegjin AAB,  në Prishtinë.

http://konferencat.aab-edu.net/icbes2017/

No Comments Yet

Lini një Përgjigje

Email not published ( * Required )