0

AGJENDA E KONFERENCËS SË NËNTË SHKENCORE NDËRKOMBËTARE

SHIKO AGJENDEN E KONFERENCËS SË NËNTË SHKENCORE NDËRKOMBËTARE

Agjenden e konferences dhe thirje per botime  532

Instituti për kërkime shkencore dhe zhvillim ne bashkpunim me Kolegjin AAB organizon Konferencen Ndërkombëtare në temën  “Qëndrueshmëria ekonomnike e vendeve të Ballkanit dhe sfidat integruese”, që do të mbahet më 3 qershor 2017,  në Kolegjin AAB,  në Prishtinë.

http://konferencat.aab-edu.net/icbes2017/

Thirrje për konference shkencore  12

Konferenca e IX-të  Shkencore Ndërkombëtare,31 Mars, 2017

ROLI I ARSIMIT DHE SHKENCËS NË ZHVILLIMIN EKONOMIK TË VENDEVE TË RAJONIT

 

SHIKIO PDF

Foto nga konferenca e tetë shkencore

KONFERENCËN E TETË SHKENCORE NDËRKOMBËTARE

KONFERENCËN E TETË SHKENCORE NDËRKOMBËTARE

Roli dhe efektiviteti i investimeve në procesin e integrimit të shoqërive ballkanike pas Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit

Shiko Agjendën

Thirrje për Punime / Konferenca Ndërkombëtare 1 Prill, 2016 Ulqin  61

Roli dhe efektiviteti i investimeve në procesin e integrimit të shoqërive ballkanike pas Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit

SHIKO PDF

Agjenda e Konferences

Shiko agjenden e plotë  Kliko Këtu

THIRRJE PËR KONFERENCËN E VII-të NDËRKOMBËTARE

Panairi i parë i punës

33Slide1Slide2