U mbajtë konferenca shkencore e organizuar nga Instituti për Kërkime Shkencore dhe Zhvillim, Ulqin,Mali i Zi dhe Shoqata e Akademikëve dhe Studiuesve Indianë, në Mumbai, Indi

U mbajtë konferenca shkencore e organizuar nga Instituti për Kërkime Shkencore dhe Zhvillim, Ulqin,Mali i Zi dhe Shoqata e Akademikëve dhe Studiuesve Indianë, në Mumbai, Indi
Me datë 14.06.2020 në Indi u mbajt Konferencë online, e organizuar nga Shoqata e Akademikëve dhe Studiuesve Indianë, dhe Instituti për Kërkime Shkencore dhe Zhvillim Mal i Zi, Ulqin. Instituti ynë u prezantua nga Drejtoresha për Kërkime dhe botime Shkencore dhe Zhvillim Ma. Yllka R. Imeri PhD.C. Konferenca u mbajt online përmes google meet, ku pjesëmarrës ishin mbi 85 prezantues. Ishte privilegj për ne të jemi pjesë e këtij organizimi, në mesin e shumë studiuesve botëror. Edhe pse Bota gjindet në një situatë të vështirë nga Covid 19, shkenca nuk ka të ndalur.
International E-conference on Changing Scenario of Management, Science &
Technology
14 th June’ 2020
Organised By
Indian Acade micians and Researchers Association (IARA)
In Association with
Institute for Scientific Research and Development, Montenegro

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *