U mbajtë konferenca shkencore e organizuar nga Instituti për Kërkime Shkencore dhe Zhvillim, Ulqin,Mali i Zi dhe Shoqata e Akademikëve dhe Studiuesve Indianë, në Mumbai, Indi

U mbajtë konferenca shkencore e organizuar nga Instituti për Kërkime Shkencore dhe Zhvillim, Ulqin,Mali i Zi dhe Shoqata e Akademikëve dhe Studiuesve Indianë, në Mumbai, Indi Me datë 14.06.2020 në Indi u mbajt Konferencë online, e organizuar nga Shoqata e Read more / Lexo më shumë