Konferenca e XI Shkencore

Call For papers International Research Conference
Thirrje për Punime të Konferencës Shkencore Nderkombetare
Poziv za Međunarodnu Naučnu Konferenciju

STRATEGJIA PËR ZHVILLIM EKONOMIK - LOKAL TË KOMUNAVE NË VENDET E BALLKANIT ME THEKS TË VEÇANTË PIKËPAMJET, SFIDAT DHE MUNDËSITË E ZHVILLIMIT.

Konferenca XI Shkencore Ndërkombëtare - 5 Prill, 2019 / Ulqin, Republika e Malit të Zi

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Comments are closed.