Urimi per Fiter Bajramin  0

Urimi për Fiter Bajram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Në emer të INSTITUTIT PËR KËRKIME SHKENCORE DHE ZHVILLIM ULQIN, si dhe në emer timin përsonal, të gjithë besimtarëve islam i uroj:

GËZUAR FITER BAJRAMIN!

Në harmoni familjare e miqësore përherë e kalofshi!

 

prof. Asc. Dr. Elez Osmani

Urimi për Pashkët  2

Pashket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Në emer të INSTITUTIT PËR KËRKIME SHKENCORE DHE ZHVILLIM ULQIN, si dhe në emer timin përsonal të gjithë besimtarëve të krishter i uroj:

GËZUAR PASHKËT!

Në harmoni familjare e miqësore përherë i kalofshi!

 

prof. Asc. Dr. Elez Osmani

 

 

Prvi sajam rada  1

Slide1 Slide2

Slike sa Šeste međunarodne naučne konferencije  1

Slide1

Panairi i parë i punës  0

Slide1Slide2

Panairi i punës  1

Panairi i punes

Foto nga Konferenca e 6 shkencore nderkombetare  0

Slide1

 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

THIRRJE PËR KONFERENCË SHKENCORE  0

Thirrje faqja e pare

Thirrje faqja e pare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

THIRRJE PER KONFERENCË SHKENCORE lexo PDF

 

JAVNI DUG U EUROZONI Prof. dr Predrag Goranovic  1

Predrag Goranovic

JAVNI DUG U EUROZONI Prof. dr Predrag Goranovic UNIVERZITET CRNE GORE